Dayzers, de wekelijkse loterij van de Staatsloteri

Maak van je geluksdag een winnende dag met Dayzers. Dayzers is de wekelijkse loterij van de Staatsloterij en heeft een winkans van 1 op 2 met prijzen oplopen tot wel honderd duizend euro!

Doe nu gratis mee net zo lang wat wint. Geen loterij die zoveel weggeeft als Dayzers.

Voor slechts €3,50 doe je al mee. Kies je eigen lotnummer bestaande uit een datum en 3 letters en wie weet win jij aanstaande maandag al een leuke prijs.

En met het gemak van automatisch meespelen hoeft u ook niet eens naar de winkel om uw prijzen te innen, deze worden gewoon automatisch op uw rekening over gemaakt.

Wilt u weten of u wat gewonnen hebt, kijk eens op www.luckydayzers.nl hier kunt u elke maandag de laatste trekking uitslag vinden.
Dayzers

Als u speelt om te winnen

Hoe zou u het vinden om iedere maanddag in de prijzen te vallen bij Dayzers? Dayzers hoort in Nederland ook bij de bekende loten en steeds meer mensen kiezen hier dan ook voor.

Dayzers is de wekelijkse loterij van de Staatsloterij en maakt van jou dag een geluksdag. Speel mee met jou geluksdatum en win.

Als u met tien loten gaat spelen heeft u tien keer meer kans dan wanneer u maar met één lot gaat spelen. Koop daarom nu meerdere loten van Dayzers, ervaar de winstkansen en maak andere mensen hier ook alert.

Dayzers Uitslagen

Bekijk nu elke maandag de Dayzers uitslagen op Trekkinguitslag
Dayzers