Nationale Postcode Loterij

'Bijdragen aan een schonere en rechtvaardige wereld ' was de voornaamste doelstelling voor de oprichting van de Nationale Postcode Loterij in 1989. Binnen 10 jaar groeide De Postcode Loterij groeide uit tot de grootste goededoelenloterij in Nederland.

Meer dan 75 goede doelen worden door de Postcode Loterij gesteund, van Amnesty International tot het World Food Programme. Dus met de Postcode Loterij maak je niet alleen kans om met de hele staat miljonair te worden, maar je steunt ook nog eens talloze goed doelen.

Stel je toch eens voor dat die Postcode Kanjer bij jou in de straat valt en je doet niet mee! Voorkom nu snel dat jij de enige pechvogel in de straat bent die niets wint.
Postcode kanjer Image Banner 468 x 60

Steun een goed doel en win

Bij de Postcode Loterij steunt u andere doelen met de loten die u gaat kopen. Wilt u graag anderen helpen en wilt u uzelf inzetten voor de natuur en andere goede doelen? Dan kunt u dat nu doen door loten te kopen voor de Postcode Loterij. Er zijn al veel mensen die u voor zijn gegaan door loten te komen voor de Postcode Loterij en de prijzen die bij de Postcode Loterij gewonnen kunnen worden zijn fantastisch. Er is zoveel winstkans, u kunt hier veel mooie dingen van doen.

U kunt het geld dat u heeft gewonnen schenken aan een goed doel, maar ook u zelf bent een goed doel. U moet ook aan uzelf denken, de tijd nemen er even tussenuit te gaan. Lekker even naar de zon, de sauna, een massage, allemaal dingen waar u van kunt genieten. Neem daarom even de tijd om te kijken wat u met het gewonnen geld zou gaan doen. Beeldt u eens in wat u zou doen met een bedrag van 1000 euro, en van 10000 euro en van een miljoen euro? Er zijn zoveel bedragen die u bij de Postcode Loterij kunt winnen en hoe meer u wint hoe meer u hier mee kunt doen.

Denkt u eens aan de toekomst van de kinderen, maar denkt u ook eens aan uzelf. Ga er zelf even tussenuit en profiteer van alles wat u nu kunt doen nu u een groot bedrag heeft gewonnen.

Winnen doe je met de Postcodeloterij

Winnen doet u vandaag nog met de Postcode Loterij, doe lekker mee en koop een paar loten. Ook leuk om cadeau te doen, een paar Postcode Loterij loten, zeker weten dat u hier een groot aantal mensen heel gelukkig mee kunt maken, maar koop dan ook voor uzelf een groot bedrag aan loten, zodat u zelf ook mee kunt spelen en in de prijzen kunt vallen !

Winnen hoort bij u, zeker wanneer u voelt dat u vandaag een goede dag heeft dan moet u proberen vandaag nog aan loten te komen voor de Postcode Loterij en dan kunt u dat allemaal nu online doen op deze website. Loten kopen hoeft niet meer in de winkel maar kan nu rechtstreeks via www.lotenkopen.net. Het geld staat u vast en zeker niet op de rug. Speel daarom mee en zorg er voor dat u een leuk extra zakcentje heeft waar u wat mee kunt doen. Winnen kunt u nu regelen via de Postcode Loterij!
Postcode kanjer Image Banner 300 x 250